Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul din cultura indiana

Horoscopul indian are in vedere temperamentul si trairile oamenilor. Compus din 36 de semne, zodiacul scoate in evidenta calitatile si defectele unei persoane, punandu-si amprenta pe stilul de viata caracteristic fiecarei zodii.

Cainele: 22 iulie – 1 august

Firi agreabile, comunicative si generoase, cei nacuti sub semnul Cainelui sunt persoane vesele si inconjurate tot timpul de persoanele dragi. Nu suporta singuratatea si isi doresc un partener devotat, care sa le ofere respectul cuvenit si dragoste neconditionata.

Vanatorul: 2 august – 12 august

Persoanele nascute in aceasta perioada au ca trasaturi definitorii calmul si amabilitatea. Vor sa se afirme pe plan profesional, dand dovada de incapatanare si incredere in propriile forte. In dragoste, cauta un partener pe care sa il indrume si sa il sprijine, sa ii ofere dragoste si siguranta.

Ursul: 13 august – 23 august

Persoane generoase si optimiste, cei nascuti sub semnul Ursului sunt foarte prietenosi si deschisi la nou. Le plac aventurile si calatoriile si de fiecare data reusesc sa se avante in necunoscut. In dragoste sunt destul de egoisti, cautand atentie si sustinere din partea partenerului non stop.

Fecioara: 24 august – 2 septembrie

Firi perfectioniste si discrete, persoanele din Fecioara sunt intr-o continua lupta de autodepasire. Sunt destul de critice in ceea ce priveste prietenii, insa urasc barfa si minciuna. Vor o relatie care sa se bazeze pe incredere reciproca, respect si siguranta.

Pana: 3 septembrie – 12 septembrie

Modesti si prietenosi, nativii din Pana se ataseaza imediat de persoanele asemanatoare lor. Cateodata reusesc sa surprinda prin incapatanarea de care dau dovada in ceea ce priveste viata profesionala. In dragoste au un farmec aparte, atragand partenerii imediat in mrejele lor.

Randunica: 13 septembrie – 23 septembrie

Persoanele din zodia Randunica sunt adeptele stilului de viata ordonat si armonios. Le place confortul si isi aranjeaza viata pentru a nu intampina dificultati sau a fi luate prin surprindere. Pe plan sentimental, cauta un partener care sa le impartaseasca sentimentele si sa le sustina in toate deciziile pe care le iau.

Balanta: 24 septembrie – 3 octombrie

Nativii din zodia Balanta sunt firi modeste, prietenoase si deschise, care urasc singuratatea si vor sa fie inconjurate tot timpul de cunostinte sau prieteni. In dragoste, cauta un partener loial, care sa le ofere libertatea de care au nevoie, siguranta si incredere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc