Iubirea si romantismul plutesc in aer. Organizeaza cine romantice, suprinde-ti iubitul cu tinute senzuale sau declara-ti iubirea sub clar de luna dar inainte de toate, consulta-ti horoscopul.

Daca esti singura, afla care este momentul potrivit pentru a primi dragostea in viata ta!

Berbec

Mare atentie la alegerile pe care le faci in aceasta zi speciala. Detaseaza-te complet de problemele de la munca si rezerva-ti timp pentru a planifica momentele ce vor marca aceasta zi speciala.

Venus vegheaza asupra ta si se vad la orizont promisiuni pentru o noapte fierbinte!

Daca esti singura: Nu te lasa deprimata de toata atentia pe care si-o impart cuplurile de indragostiti. Accepta invitatiile venite in ultimul moment si vei avea parte de o surpriza placuta.

Piatra pretioasa: cristal de stanca

sursa foto: shutterstock.com

Taur

Viata ta amoroasa va prinde aripi. Tu si partenerul tau veti reaprinde flacara pasiunii. O decizie importanta pe care o vei lua pe 14 februarie va aduce schimbari majore in viata de cuplu.

Imaginatia si creativitatea ta vor fi puse in slujba relatiei voastre. Vei invata astazi sa privesti lucruile dintr-o noua perspectiva.

Daca esti singura: Venus te-a binecuvantat cu senzualitate din plin. O invitatie din partea unui prieten deosebit de comunicativ poate fi inceputul unei idile.

Piatra pretioasa: chihlimbar

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: