Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa il seduci

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, nu este o conditie suficienta doar sa il intalnesti. Trebuie sa il cuceresti. De modul in care actionezi depinde succesul viitoarei relatii! Zodiile iti sunt de foarte mare ajutor. Cunoaste-l, cucereste-l si pastreaza-l!

Cum il pastrez?

Acorda-i in permanenta atentia ta, incurajeaza-l cand este descurajat si deprimat. Mai presus de orice, nu te teme sa te deschizi fata de el si sa iti arati sentimentele caci el este barbatul care apreciaza cel mai mult dovezile de afectiune.

LEU

Ce caracter are?

Nativul leu este cald, spiritual, optimist si debordeaza de vitalitate. El trebuie sa se simta in centru univesului si sa primeasca nenumarate complimente de la o femeie. Indiscutabil trebuie sa conduca intr-o relatie si nu suporta femeile dominatoare si impulsive.

Cum ii atrag atentia?


Ii plac foarte mult femeile frumoase si ingrijite asa ca supravegheaza-ti atent tinuta si recurge la toate trucurile posibile pentru a arata cat mai bine. Razi la glumele lui si fi atenta la tot ce iti povesteste, eventual pune-i cat mai multe intrebari si arata-te fascinata de raspunsurile lui.

Cum il pastrez?

Nu iti neglija niciodata aspectul fizic, mai ales silueta. Demonstreaza-i in permanenta cat de mult esti atrasa de el. Daca nu iti raspunde cu acelasi interes, trebuie sa lupti sa ii recastigi interesul. Nu ar strica sa il faci putin gelos. Acest lucru ii va afecta putin orgoliul si dintr-un exagerat simt al proprietati va reveni la sentimente mai bune incercand totul sa nu te piarda.

FECIOARA

Ce caracter are?

Nativul fecioara este un puritan convins si are conceptii cam rigide despre dragoste si viata in general. Nu ii place sa isi asume responsabilitati, este timid, critic, dar si pragmatic. La o femeie, il atrage mai mult inteligenta decat frumusetea si este capabil sa isi infraneze emotiile atunci cand interesele lui o cer.

Cum ii atrag atentia?


Trebuie sa faci primul pas insa mare atentie cum faci acest pas, in asa maniera incat sa nu contravina stilului sau perfectionist. Nu ii plac stridentele, daca vorbesti prea mult, prea tare sau te imbraci prea provocator l-ai pierdut inainte de a-l castiga.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc