Setari Cookie-uri

Zodiac erotic: Pozitia sexuala pentru fiecare zodie

Comportamentul in asternut e influentat de astre

Astrele nu influenteaza doar caracterul oamenilor sau traseul pe care acestia il urmeaza in viata. Ele sunt responsabile, de asemenea, si pentru preferintele noastre sexuale. Chiar daca le recunoastem sau nu, corpurile ceresti isi pun cuvantul asupra dorintelor si fanteziilor.

Berbec

In dragoste, Berbecul este de obicei o fire pasionala si impetuoasa. Rareori sexul este premeditat la el. Face exact ce simte si mai ales, cum simte. Natura sa este in sine, aprinsa si violenta. Evident ca ii place sa detina controlul si sa-si domine partenerul sau partenere. Ii plac picanteriile si nu se da inapoi de la nimic.

Pozitie sexuala

Cea mai potrivita pozitie pentru el este doggy style. Aceasta ii permite sa controleze miscarile partenerei si are acces la toate partile sensibile ale trupului ei.

Compatibilitate sexuala:Leu, Sagetator, Varsator, Gemeni

Citește și:

Taur

Desi este o zodie stabila din punct de vedere sentimental, nativul in Taur se deda cu usurinta exceselor si are o inclinatie aparte catre placerile fizice. Legaturile romantice nu il atrag neaparat ci este sedus mai degraba de lascivitate si erotism.

De cele mai multe ori, in pat da frau liber instinctelor animalice. Nu suporta bine autoritatea, de aceea Taurul va fi partenerul dominator.

Pozitie sexuala: cheia incrucisata

Ea sta intinsa pe masa cu picioarele incrucisate si ridicate pana la pieptul lui iar el o penetreaza din fata. Aceasta pozitie intensifica senzatiile datorita pozitiei in care ea isi tine picioarele.

Compatibilitate sexuala: Fecioara, Capricorn, Rac, Pesti

sursa foto: shutterstock.com

Gemeni

In pat, Gemenii sufera de un soi ciudat de personalitate multipla. Acum iti sopteste la ureche dulcegarii si replici de telenovele iar in secunda numarul doi iti rupe hainele de pe tine si se introduce in situatie fara niciun fel de preambul.

Citește și:

Le place sa fie in centrul atentiei dar in acelasi timp, le place sa se concentreze asupra partenerului.

Pozitie sexuala: 69

Tocmai pentru ca le place sa dea si sa primeasca in acelasi timp, aceasta este cea mai recomandata pozitie pentru Gemeni. Daca vrei ca lucrurile sa fie si mai incince, incearca intr-un loc neconventional, de exemplu pe masa sau, cu ceva efort, pe bancheta din spate a masinii.

Compatibilitate sexuala: Balanta, Varsator, Taur, Fecioara

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc