Banii sunt "ochiul dracului" si pe buna dreptate. Face ce face si ne fura mintile. Unii native ai zodiacului sunt mai predispusi in a cadea prada acestui viciu in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut.

Sa vedem despre cine este vorba mai exact:

foto: femeie cu bani, Shutterstock

Berbec

Putem spune fara sa mai stam pe ganduri ca berbecii sunt materialistii zodiacului. Preocuparea lor pentru bani provine si din dorinta de a imparti cu cei din jur si a le face toate poftele. Fata de alte zodii, berbecii nu sunt zgaciti si adora sa ofere cadouri celor din dragi. Ei nu vor sa faca bani pentru a strange averi ci vor sa ii cheltuiasca dupa bunul plac pentru a nu le lipsi absolut nimic din ceea ce isi doresc.

Rac

Nu doar ca sunt innebuniti dupa bani, dar sunt si cei mai zgarciti nativi ai zodiacului. Strang fiecare banut ca si cum maine ar fi sfarsitul lumii si nu ar mai avea de unde sa faca rost de bani. Culmea este ca nici macar nu isi fac poftele ci pun fiecare banut la pusculita pentru zile negre (care de cele mai multe ori nici nu apar).

Scorpion

Scorpionii sunt in primul rand foarte egoisti. Vor cat mai mult si vor totul numai pentru ei. Nu cunosc notiunea de a imparti ceva, nici macar o ciocolata si nu concep sa faca acest lucru. Sunt de parere ca totul li se cuvine si de aici si pasiunea lor pentru bani, dar mai ales pasiunea si placerea de a cheltuii banii castigati. Acestia nu tin cont de sume atunci cand vine vorba despre propriile placeri.

Taur

Dragostea taurilor pentru bani vine din teama de saracie. Nu vor sa ajunga sa depinda de altii sau sa nu aiba bani sa se intretina, sau sa isi faca toate poftele. Ei vor sa aiba bani pentru orice eventualitate. Sunt prapastiosi si se gandesc ca in orice moment se poate intampla ceva rau si ar fi mai bine sa aiba decat sa se chinuie sa faca rost de ei.

Capricorn

Capricornul este muncitor din fire si isi munceste fiecare banut strans. Nu ii place sa primeasca nimic degeaba si nici nu accepta favoruri gratuite. Intotdeauna ofera ceva in schimbul a ceea ce primeste insa cand vne vorba de bani nu prea stie aa imparta cu cei din jur. Este strans la punga si iti tine banutii pentru zile negre.

foto prima pagina: cuplu tanar, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: