Cei mai multi dintre noi cunosc deja principiul comptiblitatii in cuplurile de zodii. Acesta este construit pe baza elementelor naturale care guverneaza fiecare semn in parte. In ceea ce priveste compatibilitatea in cuplu sau gasirea sufletului pereche, desigur ca cea mai buna modalitate este cea clasica, respectiv asocierea pe elemente, respectiv o zodie de apa are compatibilitate totala cu alta zodie de apa si asa mai departe. In ceea ce priveste compatiblitatea sexuala, vectorii sunt diferiti. Desigur, temperamentele si trasaturile urmatoarelor cupluri de zodii pot fi complet diferite sau chiar opuse insa in ceea ce priveste compatibilitatea sexuala, l-ar face de rusine si pe Mister Grey.

Zodii compatibile sexual Daca esti Berbec, poti avea o aventura aprinsa cu:

Berbec. In acest caz, legatura dintre voi va fi alimentata nu doar de dorinta fizica si de nevoia de a-l domina pe celalalt, ci si de spiritul aprins de competitie caracteristic zodiei. In plus, pentru ca Berbecii sunt din fire foarte pasionali si dornici de experiente noi, impreuna pot explora laturi incalcite ale sexualitatii.

Scorpion

In general, Berbecii nu sunt neaparat gelosi insa un partener in Scorpion ii poate invata aceasta lectie. Uneori, gelozia poate fi incredibil de incitanta si nu ar fi o surpriza ca sexul intre un Scorpion si un Berbec sa fie brutal.

Fecioara

In general, Fecioarele sunt oameni foarte bine organizati si intotdeauna corecti, inclusiv din punct de vedere vestimentar. Pasiunea Berbecului pentru Fecioara poate fi alimentata de dorinta celui dintai de a zdruncina lumea perfecta a nativului in Fecioara.

Daca esti Taur, poti avea o aventura aprinsa cu:

Scorpion

Taurul este guvernat de Venus, in timp ce Scorpionul este guvernat de Marte. Prin urmare, apropierea fizica dintre astfel de nativi va fi nu doar absolut exploziva, ci poate fi de durata. Totusi, este recomandat pentru fiecare dintre ei sa nu confunde dorinta cu dragostea.

Leu

Personalitatea magnetica a Leului il va atrage pe romanticul Taur iar Leu va fi magulit de toata tandretea oferita de acesta. Pentru o relatie sexuala aprinsa, fiecare dintre cei doi trebuie sa invete sa imprumute cate ceva din personalitatea celuilalt. Taurul ar putea capata mai multa incredere in sine iar Leul ar putea invata, in cele din urma, ce inseamna loialitatea.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: