Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna octombrie, in functie de zodia ta!

Sursa foto: Shutterstock.com

Berbec Pentru nativii din berbec este momentul sa isi marturiseasca sentimentele fata de o persoana de sex opus, insa cantareste-va bine emotiile inainte de a face acest pas. Exista posibilitatea ca alegerea sa fie un esec, insa nu veti sti niciodata daca nu veti incerca.

Ezitarea nu este o alegere buna in plan financiar, trebuie sa va asumati niste riscuri.

Cuvinte cheie: romantism, intuitie, forta. Zile favorabile: 13, 20, 23.

Taur Luna octombrie va pregateste un impas. Veti avea de ales intre fericirea cuplului dumneavoastra si o cariera de succes, asa ca este posibil sa aveti nevoie de o pauza. Oferta unei calatorii departe de casa se poate sa fie modalitatea perfecta pentru a va pune ordine in ganduri. Viata amoroasa poate deveni ceva mai incitanta dupa ziua de 23 a lunii.

De altfel, este momentul potrivit pentru a incepe sa cotizati catre un fond pentru zile negre, nu asteptati sa va achitati toate datoriile.

Cuvinte cheie: generozitate, prudenta, stabilitate. Zile favorabile: 5, 12, 30.

Gemeni Pentru Gemeni, viata sentimentala va fi destul de condimentata luna aceasta, daca vor da curs unor flirturi. Daca sunteti deja implicat intr-o relatie stabila, asigurati-va ca aceasta aventura merita.

Lucruri marunte pe care le-ati omis se vor intoarce in peisaj la inceputul lunii, capatand proportii. Aceasta nu este neaparat o veste rea: veti avea parte de bune si rele, insa uneori trebuie sa cobori ca sa poti urca. Spre sfarsitul lunii se anunta cateva obstacole pe plan profesional, pregatiti-va!

Cuvinte cheie: sinceritate, sensibilitate, intuitie. Zile favorabile: 1, 15, 21.

Rac Luna aceasta, veti fi tentati de experiente extreme, dar se poate ca mai tarziu sa realizati ca nu asta va doriti de fapt. Comunicarea este foarte importanta, deschideti-va fata de apropiati, pentru a putea depasi unele dileme ce va dau batai de cap.

In ceea ce priveste viata profesionala, nu permiteti altora sa vorbeasca in numele dumneavoastra, mai ales daca sunteti singurii responsabili de proiect. Uneori este dificil sa va respectati promisiunile, insa incalcarea lor va poate pata reputatia.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: