Zodia Berbec in luna mai

Luna mai este o luna importanta pentru finantele persoanelor din zodia Berbec. Vei avea parte de foarte multe surprize placute si vei reusi sa iti imbunatatesti resursele financiare. Cu Jupiter in Taur, in aceasta luna iti poti crea oportunitati profitabile, care iti vor deschide foarte multe ferestre in viata. Vei fi incarcata de energie, asa ca incearca sa petreci cat mai mult timp in natura.

Zile norocoase pentru zodia Berbec: 1, 14, 23, 28.

Zodia Taur in luna mai

Pentru Tauri, luna mai se anunta a fi o luna incarcata. Foarte multe schimbari se vor produce in aceasta perioada, iar cu Jupiter trecand prin prima casa, toate aceste schimbari iti vor pune multe lucruri in ordine. Viata ta se modifica in bine. Fie ca iti cauti un nou loc de munca sau vrei o marire de salariu, indrazneste sa faci ceea ce iti doresti. Pe plan sentimental totul este perfect.

Zile norocoase pentru zodia Taur: 5, 11, 24, 25.

Zodia Gemeni in luna mai

Soarele straluceste in casa a 12 a, asa ca luna mai este o luna in care Gemenii isi vor face “curat” in viata. Esti o persoana diferita, schimbata, care stie ce isi doreste de la viata. Matura in gandire, vei avea foarte multe lucruri de analizat, probleme de rezolvat si raspunsuri de gasit. Vei aduce noul in viata ta, iar acest motiv iti va reda zambetul pe buze si iti va oferi schimbarea de care ai nevoie.

Zile norocoase pentru zodia Gemeni: 2, 9, 16, 29.

Zodia Rac in luna mai

Luna mai se anunta a fi o luna plina de dragoste si prietenie. Soarele este in casa a 11-a, casa prieteniei. Daca nu ai avut timp sa iti faci noi cunostinte sau sa stai cu familia si prietenii, luna mai iti va oferi posibilitatea. Prima saptamana va fi plina de romantism si voie buna, in care vei acorda importanta partenerului si vei fi atenta si la necesitatile sale.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: